Për Fitër Bajram në Xhaminë e Pazarit.

Aktualitet|

Për Fitër Bajram në Xhaminë e Pazarit, Gjirokastër🤗 Gëzuar dhe Zoti ju bekoftë!  ... Read More → Për Fitër Bajram në Xhaminë e Pazarit.

Pritja në Gjirokastër e ambasadorit të Italisë në vendin tonë, Shkëlqesia e tij z. Fabrizio Bucci.

Aktualitet|

Kënaqësi të prisja sot në Gjirokastër ambasadorin e Italisë në vendin tonë, Shkëlqesinë e tij z.... Read More → Pritja në Gjirokastër e ambasadorit të Italisë në vendin tonë, Shkëlqesia e tij z. Fabrizio Bucci.

Nis pastrimi i liqenit të Viroit nga bimësia në sipërfaqen e ujit dhe sistemimin e parkut në tërësi.

Aktualitet|

Kemi nisur pastrimin e liqenit të Viroit nga bimësia në sipërfaqen e ujit dhe sistemimin e parkut në... Read More → Nis pastrimi i liqenit të Viroit nga bimësia në sipërfaqen e ujit dhe sistemimin e parkut në tërësi.

Pazari i Gjirokastrës do duket i magjishëm!

Aktualitet, Projekte|

Tashmë, pa asnjë dyshim, Pazari i Gjirokastrës duket i magjishëm! 🎇 Pas investimit për punimet... Read More → Pazari i Gjirokastrës do duket i magjishëm!

9 maj kremtohet “Dita e Europës”.

Aktualitet|

“Anthem of Europe” me buzëqeshjen dhe mesazhet e një grupi fëmijësh në Gjirokastër. Kjo... Read More → 9 maj kremtohet “Dita e Europës”.

T’i japim më tepër ngjyra qytetit me mbjelljet e luleve në disa hapësira.

Aktualitet|

Të mbjellësh pemë dhe sidomos lule, do të thotë të besosh tek e nesërmja. Sot më herët se vonë ne... Read More → T’i japim më tepër ngjyra qytetit me mbjelljet e luleve në disa hapësira.

Mbillen 150 fidanë (oleandër), dhuruar nga përfaqësuesit e pikës së karburantit ASR.

Aktualitet|

150 fidanë 🌱(oleandër), dhuruar nga përfaqësuesit e pikës së karburantit ASR, u mbollën në... Read More → Mbillen 150 fidanë (oleandër), dhuruar nga përfaqësuesit e pikës së karburantit ASR.

Nis pastrimi i kanalit kullues kryesor 2.5 km, fshati “Asim Zeneli”-Ura e Lumit.

Aktualitet|

👉Pas 30 vitesh harrese nis pastrimi i kanalit kullues kryesor 2.5 km, fshati “Asim Zeneli”-Ura... Read More → Nis pastrimi i kanalit kullues kryesor 2.5 km, fshati “Asim Zeneli”-Ura e Lumit.

Për shkak të ngricave të krijuara po hidhet një sasi e konsiderueshme kripe.

Aktualitet|

👉Jo vetëm në rrugët e qytetit të Gjirokastrës, por edhe në segmentet rurale të Njësive... Read More → Për shkak të ngricave të krijuara po hidhet një sasi e konsiderueshme kripe.

Close Search Window