Aktualitet|

Me Arbi Bistrin, ish-futbollistin e talentuar të Luftëtarit që tashmë do të shërbejë si administrator i Njësisë Cepo, për të vijuar punën e mirë që ka bërë Eraldi në këtë zonë, duke qenë gjithnjë pranë njerëzve dhe duke adresuar te Bashkia Gjirokastër shqetësimet nga më të ndryshmet apo problemet komunitare.

Mbarë e mirë Arbi dhe shumë suksese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window