Dr. Flamur Golemi ka lindur në Gjirokastër, më 11 Prill 1976.

Studimet e larta i ka përfunduar në Universitetin e Tiranës për Mjekësi të

Përgjithshme, në vitet 1996-2002. Ka punuar si mjek në shërbimin

parësor në Gjirokastër për dy vjet dhe më pas ka vijuar studimet në

Mjekësi për Okulistikë. Filloi punën si mjek okulist në Spitalin Rajonal të

Gjirokastrës, pranë “Athens Eye Clinic”, dhe si lektor i jashtëm në

Universitetin “Eqerem Çabej”.

Comments are closed.

Close Search Window