1) Kryetari  i Këshillit

 1. Lavdi Hasani  Tel. 0692239799   E-mail:hasanilavdi@yahoo.com

2) Sekretari i Këshillit

Zj. Etleva Yzo      Tel.  069292 0164    E- mail: yzoetleva69@gmail.com

 

  3) Organet Drejtuese

 1. Kryesia e Këshillit
 2. Lavdi Hasani – Kryetar i Keshillit
 3. Blerta Kallajxhi – N/Kryeatare e Keshillit
 4. Manjola Shehaj – N/kryetare e Keshillit

 

 1. Konferenca e Kryetarëve

 

 • Lavdi Hasani – Kryetari i Këshillit
 • Blerta Kallajxhi – N/Kryeatare e Këshillit
 • Manjola Shehaj – N/kryetare e Këshillit

 

 1. Lindita Rova – Kryetare e Komisionit të Ekonomisë, Financës, Ndërtimit, Zhvillimit Urban dhe Rural
 2. Eduina Guga – Kryetare e Komisionit të Shërbimeve Publike, Strehim, Nxitje e Punësimit, Transport
 3. Armand Feruni –Kryetar i Komisionit të Veprimtarive Prodhuese, Tregëtisë dhe Turizmit
 4. Armand Hila – Kryetar i Komisionit Juridik, Mbrojtjes Civile dhe Gjendjes Civile
 5. Merita Isaraj – Kryetare e Komisionit të Mandateve
 6. Arqile Zhapa – Kryetar i Komisionit të Shëndetësisë, Shërbimit Social dhe Barazisë Gjinore.
 7. Arbora Kore – Kryetare e Komisioni të Arsmit, Kulturës, Kreativitetit, Sportit dhe Marrëdhënieve me Jashtë

Kryetarët e Grupeve Politike

 • Gentian Llogo, Kryetar i Grupit Politik të Partisë Socialiste në Keshillin Bashkiak

Comments are closed.

Close Search Window