Keni një çështje apo një pyetje?

Kjo faqe është krijuar për të siguruar banorët tanë, bizneset dhe vizitorët një Sallë Virtuale të qytetit, duke ju dhënë mundësinë për të hyrë në Bashkinë e qytetit, 24-orë në ditë, 7-ditë në javë, nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

  Bashkia Gjirokaster

  Adresa:
  Sheshi Cerciz Topulli,
  Gjirokaster,
  Albania

  Comments are closed.

  Close Search Window