Mbrojtja Konsumatorit një hap përpara drejt kërkesave të BE-së

Kendi BE|

Projekti “PRO – CONSUMERS, A Step Further Towards EU Requirements” “Mbrojtja Konsumatorit një hap... Read More → Mbrojtja Konsumatorit një hap përpara drejt kërkesave të BE-së

Projekti per zhvillimin ekonomik alternativ në zonat me risk të lartë të veprimeve ilegale/informale si mbjellja e kanabisit në Gjirokastër dhe Dropull

Kendi BE|

... Read More → Projekti per zhvillimin ekonomik alternativ në zonat me risk të lartë të veprimeve ilegale/informale si mbjellja e kanabisit në Gjirokastër dhe Dropull

Kryebashkiaku Golemi : Faleminderit dhe mirupafshim mik i mirë, Luigi Soreca !

Kendi BE|

Kaq shumë i lidhur sa ambasadori i BE-së, Luigi Soreca, është me qytetin tonë, me siguri që e ka... Read More → Kryebashkiaku Golemi : Faleminderit dhe mirupafshim mik i mirë, Luigi Soreca !

Programi “Romacted” bëri bashkë në Gjirokastër, përfaqësues të Këshillit të Evropës, ekspertë, lehtësues dhe Grupin Institucional të Punës

Kendi BE|

Programi “Romacted” bëri bashkë në Gjirokastër, përfaqësues të Këshillit të Evropës, ekspertë,... Read More → Programi “Romacted” bëri bashkë në Gjirokastër, përfaqësues të Këshillit të Evropës, ekspertë, lehtësues dhe Grupin Institucional të Punës

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Seksion informues për projektin GREENPOINT-MOB

Kendi BE|

Bashkë me Ambasadorin e BE-së në Shqipëri, z.Luigi Soreca, prezantuam projektin GREENPOINT-MOB, në një... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Seksion informues për projektin GREENPOINT-MOB

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Së bashku me ambasadorin Soreca promovuam projektet e BE-së

Kendi BE|

Së bashku me ambasadorin Soreca lançuam nga Gjirokastra tri projektet që do të realizohen me... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Së bashku me ambasadorin Soreca promovuam projektet e BE-së

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Binjakëzim me bashkinë e Nardò (Itali)

Kendi BE|

Pas Maceratas një tjetër takim fantastik në Nardò, ku bashkë me homologun Giuseppe Mellone nënshkruam... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Binjakëzim me bashkinë e Nardò (Itali)

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Më shumë bashkëpunim me bashkinë e Maceratës

Kendi BE|

Një takim shumë i mirë me kryetarin e bashkisë së Maceratas (Itali), Sandro Parcaroli.Folëm për... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Më shumë bashkëpunim me bashkinë e Maceratës

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Intensifikojmë bashkëpunimin për projektet e BE-së

Kendi BE|

Po punojmë të hapim së shpejti në Gjirokastër Shtëpinë e Europës, një pikë e rëndësishme referimi... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Intensifikojmë bashkëpunimin për projektet e BE-së

Info Day dhe Seminar Day në kuadër të projektit HERBINNO, të programit Interreg-IPA CBC 2014-2020

Kendi BE|

Njësia e Koordinimit të Integrimit Evropian në Drejtorinë e Turizmit, Biznesit dhe Integrimit të... Read More → Info Day dhe Seminar Day në kuadër të projektit HERBINNO, të programit Interreg-IPA CBC 2014-2020

Close Search Window