Këshilli Bashkiak Gjirokastër në bashkëpunim me Bashki të Forta zhvilloi me date: 11.06.2024 një Sesion Informues për qytetarët në lidhje me punën , detyrat dhe kompetencat e Këshillit.

 

07.06.2022

Këshilli Bashkiak Gjirokastër zhvilloi një takim me një grup këshilltarësh të Këshillit Bashkiak Pogradec.
Gjatë këtij takimi u diskutua midis këshilltarëve për punën e trye, përvojën , fushat nga vinin dhe kontributin e tyre në vendimmarrje.
Gjatë këtij takimi u theksua se shkëmbimi i përvojave midis këshillave bashkiakë është një hap pozitiv i cili duhet vazhduar edhe me takime të tjera.

https://sq-al.facebook.com/110290420777831/posts/pfbid02NcFip7psao1rSdbBDGr7JvbqHJm3U9FVVUmhj3CAdfLGSwqPxYHt3TurLvEKhPhAl/?sfnsn=mo

Comments are closed.

Close Search Window