Gjirokastra në të dielën e radhës pa makina

Aktivitete, Aktualitet|

... Read More → Gjirokastra në të dielën e radhës pa makina

Gjirokastra përfshihet në Turin Ciklistik

Aktivitete, Aktualitet|

Turizëm dhe sport në Gjirokastër Faleminderit 12 ekipeve të Turit Çiklistik që përfshinë edhe qytetin... Read More → Gjirokastra përfshihet në Turin Ciklistik

Lamtumirë Drini Hila

Aktualitet|

I dhamë sot lamtumirën e fundit aktorit të mirënjohur gjirokastrit Drini Hila. Ai ka një kontribut të... Read More → Lamtumirë Drini Hila

Fundjava në Gjirokastër mblodhi 150 instrumentistë të vegjël të muzikës klasike nga Shqipëria dhe vende të tjera të rajonit ,të cilët dhuruan emocione të jashtëzakonshme.

Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

E nisim ditën me emocionet e jashtëzakonshme që 150 instrumentistë të vegjël të muzikës klasike nga... Read More → Fundjava në Gjirokastër mblodhi 150 instrumentistë të vegjël të muzikës klasike nga Shqipëria dhe vende të tjera të rajonit ,të cilët dhuruan emocione të jashtëzakonshme.

Në kuadër të projektit ADRINETBOOK, kishim mysafirë partnerët nga Italia, Sllovenia, Kroacia, Greqia dhe Serbia.

Aktualitet, Kulturë, Turizmi|

Në kuadër të projektit ADRINETBOOK, kishim mysafirë partnerët nga Italia, Sllovenia, Kroacia, Greqia dhe... Read More → Në kuadër të projektit ADRINETBOOK, kishim mysafirë partnerët nga Italia, Sllovenia, Kroacia, Greqia dhe Serbia.

Në Antigone me rastin e Ditës së Diversitetit Kulturor për të shpalosur edhe njeherë vlerat e komuniteteve që jetojnë në të gjithë hapësirën e Bashkisë Gjirokastër.

Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

Në Antigone me rastin e Ditës së Diversitetit Kulturor për të shpalosur edhe njeherë vlerat e... Read More → Në Antigone me rastin e Ditës së Diversitetit Kulturor për të shpalosur edhe njeherë vlerat e komuniteteve që jetojnë në të gjithë hapësirën e Bashkisë Gjirokastër.

Në aktivitetin për Javën Olimpike në Gjirokastër me nxënës të shkollave.

Aktivitete, Aktualitet|

Sport- shëndet e jetë. Në aktivitetin për Javën Olimpike në Gjirokastër me nxënës të shkollave që... Read More → Në aktivitetin për Javën Olimpike në Gjirokastër me nxënës të shkollave.

Konkursi muzikor “TEMPO”, në edicionin e parë të tij, mirëpret 150 artistë të vegjël nga i gjithë vendi.

Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

Konkursi muzikor “TEMPO”, në edicionin e parë të tij, mirëpret 150 artistë të vegjël nga i gjithë... Read More → Konkursi muzikor “TEMPO”, në edicionin e parë të tij, mirëpret 150 artistë të vegjël nga i gjithë vendi.

Kryetari Bashkisë Gjirokastër pret në takim historianin dhe shkrimtarin e shquar nga Prishtina Jusuf Buxhovi, botuesin nga Texsasi i SHBA Muhamet Tafili dhe botuesin e revistës kulturore – artistike ILLZ Rexhep Shahun.

Aktualitet|

Me miq të shtrenjtë të librit, diturisë e historisë kombëtare. Prita me shumë kënaqësi historianin... Read More → Kryetari Bashkisë Gjirokastër pret në takim historianin dhe shkrimtarin e shquar nga Prishtina Jusuf Buxhovi, botuesin nga Texsasi i SHBA Muhamet Tafili dhe botuesin e revistës kulturore – artistike ILLZ Rexhep Shahun.

Edhe ju mund të jeni një aplikant për një nga grantet për StartUp apo Lehtësues. Mjafton një ide novatore dhe guxim! Jepi idesë tënde një frymë tjetër.

Aktualitet|

Edhe ju mund të jeni një aplikant për një nga grantet për StartUp apo Lehtësues. Mjafton një ide... Read More → Edhe ju mund të jeni një aplikant për një nga grantet për StartUp apo Lehtësues. Mjafton një ide novatore dhe guxim! Jepi idesë tënde një frymë tjetër.

Close Search Window