Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

Konkursi muzikor “TEMPO”, në edicionin e parë të tij, mirëpret 150 artistë të vegjël nga i gjithë vendi, të cilët janë ambasadorët e vërtetë të artit dhe kulturës shqiptare. Në natën e parë të eventit, mes emocionesh të veçanta, duartrokitëm interpretimin plot talent të artistëve të mirënjohur të muzikës klasike. Suksese të gjithë pjesëmarrësve !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window