Gjirokastra në të dielën e radhës pa makina

Aktivitete, Aktualitet|

... Read More → Gjirokastra në të dielën e radhës pa makina

Gjirokastra përfshihet në Turin Ciklistik

Aktivitete, Aktualitet|

Turizëm dhe sport në Gjirokastër Faleminderit 12 ekipeve të Turit Çiklistik që përfshinë edhe qytetin... Read More → Gjirokastra përfshihet në Turin Ciklistik

Fundjava në Gjirokastër mblodhi 150 instrumentistë të vegjël të muzikës klasike nga Shqipëria dhe vende të tjera të rajonit ,të cilët dhuruan emocione të jashtëzakonshme.

Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

E nisim ditën me emocionet e jashtëzakonshme që 150 instrumentistë të vegjël të muzikës klasike nga... Read More → Fundjava në Gjirokastër mblodhi 150 instrumentistë të vegjël të muzikës klasike nga Shqipëria dhe vende të tjera të rajonit ,të cilët dhuruan emocione të jashtëzakonshme.

Në Antigone me rastin e Ditës së Diversitetit Kulturor për të shpalosur edhe njeherë vlerat e komuniteteve që jetojnë në të gjithë hapësirën e Bashkisë Gjirokastër.

Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

Në Antigone me rastin e Ditës së Diversitetit Kulturor për të shpalosur edhe njeherë vlerat e... Read More → Në Antigone me rastin e Ditës së Diversitetit Kulturor për të shpalosur edhe njeherë vlerat e komuniteteve që jetojnë në të gjithë hapësirën e Bashkisë Gjirokastër.

Në aktivitetin për Javën Olimpike në Gjirokastër me nxënës të shkollave.

Aktivitete, Aktualitet|

Sport- shëndet e jetë. Në aktivitetin për Javën Olimpike në Gjirokastër me nxënës të shkollave që... Read More → Në aktivitetin për Javën Olimpike në Gjirokastër me nxënës të shkollave.

Konkursi muzikor “TEMPO”, në edicionin e parë të tij, mirëpret 150 artistë të vegjël nga i gjithë vendi.

Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

Konkursi muzikor “TEMPO”, në edicionin e parë të tij, mirëpret 150 artistë të vegjël nga i gjithë... Read More → Konkursi muzikor “TEMPO”, në edicionin e parë të tij, mirëpret 150 artistë të vegjël nga i gjithë vendi.

Dita pa Makina bëri bashkë fëmijë dhe të rinj, të cilët sensibilizuan për një mjedis të pastër.

Aktivitete, Aktualitet|

Nxënësja e klasës së 6-të, Rihana Çelo. është një prej fituesve të krosit sportiv, pjesë e... Read More → Dita pa Makina bëri bashkë fëmijë dhe të rinj, të cilët sensibilizuan për një mjedis të pastër.

Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, kryebashkiaku Golemi së bashku me fëmijët e shkollës 9-vjecare “Koto Hoxhi” dhe vogëlushët e kopshtit “Cicërimat” sensibilizuan për një mjedis të pastër.

Aktivitete|

Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, së bashku me vogëlushët e shkollës “Koto Hoxhi” dhe kopshtit... Read More → Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, kryebashkiaku Golemi së bashku me fëmijët e shkollës 9-vjecare “Koto Hoxhi” dhe vogëlushët e kopshtit “Cicërimat” sensibilizuan për një mjedis të pastër.

Edhe Gjirokastra i bashkohet nismës për Ditën pa Makina

Aktivitete, Uncategorized|

Edhe Gjirokastra i bashkohet nismës për Ditën pa Makina Kursejmë energji, mbrojmë mjedisin qoftë dhe... Read More → Edhe Gjirokastra i bashkohet nismës për Ditën pa Makina

Gjirokastra Open Tournament

Aktivitete|

Së bashku me Presidentin e Federatës së KickBoxing, Alban Alikaj dhe Klodin, mjeshtrin gjirokastrit të... Read More → Gjirokastra Open Tournament

Close Search Window