Aktivitete|

Së bashku me Presidentin e Federatës së KickBoxing, Alban Alikaj dhe Klodin, mjeshtrin gjirokastrit të këtij sporti, organizuam për herë të parë në qytetin e gurtë “Gjirokastra Open Tournament”. Mikpritëm 15 ekipe me rreth 100 sportistë amatorë dhe profesionistë nga Shqipëria, Kosova, Zvicra dhe Greqia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window