Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

E nisim ditën me emocionet e jashtëzakonshme që 150 instrumentistë të vegjël të muzikës klasike nga Shqipëria dhe vende të tjera të rajonit i dhuruan Gjirokastrës fundjavën që lamë pas në konkursin “Tempo”. Faleminderit dhe suksese për secilin prej tyre, në mënyrë të veçantë fëmijëve pjesëmarrës nga Gjirokastra. 🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window