Fundjava në Gjirokastër mblodhi 150 instrumentistë të vegjël të muzikës klasike nga Shqipëria dhe vende të tjera të rajonit ,të cilët dhuruan emocione të jashtëzakonshme.

Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

E nisim ditën me emocionet e jashtëzakonshme që 150 instrumentistë të vegjël të muzikës klasike nga... Read More → Fundjava në Gjirokastër mblodhi 150 instrumentistë të vegjël të muzikës klasike nga Shqipëria dhe vende të tjera të rajonit ,të cilët dhuruan emocione të jashtëzakonshme.

Në kuadër të projektit ADRINETBOOK, kishim mysafirë partnerët nga Italia, Sllovenia, Kroacia, Greqia dhe Serbia.

Aktualitet, Kulturë, Turizmi|

Në kuadër të projektit ADRINETBOOK, kishim mysafirë partnerët nga Italia, Sllovenia, Kroacia, Greqia dhe... Read More → Në kuadër të projektit ADRINETBOOK, kishim mysafirë partnerët nga Italia, Sllovenia, Kroacia, Greqia dhe Serbia.

Në Antigone me rastin e Ditës së Diversitetit Kulturor për të shpalosur edhe njeherë vlerat e komuniteteve që jetojnë në të gjithë hapësirën e Bashkisë Gjirokastër.

Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

Në Antigone me rastin e Ditës së Diversitetit Kulturor për të shpalosur edhe njeherë vlerat e... Read More → Në Antigone me rastin e Ditës së Diversitetit Kulturor për të shpalosur edhe njeherë vlerat e komuniteteve që jetojnë në të gjithë hapësirën e Bashkisë Gjirokastër.

Konkursi muzikor “TEMPO”, në edicionin e parë të tij, mirëpret 150 artistë të vegjël nga i gjithë vendi.

Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

Konkursi muzikor “TEMPO”, në edicionin e parë të tij, mirëpret 150 artistë të vegjël nga i gjithë... Read More → Konkursi muzikor “TEMPO”, në edicionin e parë të tij, mirëpret 150 artistë të vegjël nga i gjithë vendi.

Fundjava në Gjirokastër nën petkun shumëngjyrësh të Karnavaleve. Kulinari,traditë dhe isopolifoni 😍

Kulturë, Turizmi|

Fundjava në Gjirokastër nën petkun shumëngjyrësh të Karnavaleve. Kulinari,traditë dhe isopolifoni 😍... Read More → Fundjava në Gjirokastër nën petkun shumëngjyrësh të Karnavaleve. Kulinari,traditë dhe isopolifoni 😍

Karnavale ne Gjirokaster✨

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

Këto karnavale do të jenë të paharrueshme Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me @the_aadf dhe... Read More → Karnavale ne Gjirokaster✨

Dita e Verës është simbol i gjallërimit të natyrës dhe jetës pas stinës së dimrit.

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

Dita e Verës është simbol i gjallërimit të natyrës dhe jetës pas stinës së dimrit. Aktivitetet e... Read More → Dita e Verës është simbol i gjallërimit të natyrës dhe jetës pas stinës së dimrit.

Ditë pranvere në Pazarin karakteristik të Gjirokastrës!

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

Ditë pranvere në Pazarin karakteristik të Gjirokastrës! #ejadhetinegjirokaster #ngjyrateqytetittim... Read More → Ditë pranvere në Pazarin karakteristik të Gjirokastrës!

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Digjitalizimi i kinemasë rikthen filmat dhe spektatorët e munguar prej  vitesh

Kulturë|

Me përfundimin e digjitalizimit të kinemasë së qytetit të Gjirokastrës, rikthejmë në mjediset e saj... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Digjitalizimi i kinemasë rikthen filmat dhe spektatorët e munguar prej  vitesh

Në kuadër të projektit ICMP-AIDSSH

Kulturë|

Në kuadër të projektit ICMP-AIDSSH “Rritja e ndërgjegjësimit të publikut për drejtësinë tranzitore... Read More → Në kuadër të projektit ICMP-AIDSSH

Close Search Window