Në kuadër të projektit ADRINETBOOK, kishim mysafirë partnerët nga Italia, Sllovenia, Kroacia, Greqia dhe Serbia.

Aktualitet, Kulturë, Turizmi|

Në kuadër të projektit ADRINETBOOK, kishim mysafirë partnerët nga Italia, Sllovenia, Kroacia, Greqia dhe... Read More → Në kuadër të projektit ADRINETBOOK, kishim mysafirë partnerët nga Italia, Sllovenia, Kroacia, Greqia dhe Serbia.

Fundjava në Gjirokastër nën petkun shumëngjyrësh të Karnavaleve. Kulinari,traditë dhe isopolifoni 😍

Kulturë, Turizmi|

Fundjava në Gjirokastër nën petkun shumëngjyrësh të Karnavaleve. Kulinari,traditë dhe isopolifoni 😍... Read More → Fundjava në Gjirokastër nën petkun shumëngjyrësh të Karnavaleve. Kulinari,traditë dhe isopolifoni 😍

Karnavale ne Gjirokaster✨

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

Këto karnavale do të jenë të paharrueshme Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me @the_aadf dhe... Read More → Karnavale ne Gjirokaster✨

Dita e Verës është simbol i gjallërimit të natyrës dhe jetës pas stinës së dimrit.

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

Dita e Verës është simbol i gjallërimit të natyrës dhe jetës pas stinës së dimrit. Aktivitetet e... Read More → Dita e Verës është simbol i gjallërimit të natyrës dhe jetës pas stinës së dimrit.

Ditë pranvere në Pazarin karakteristik të Gjirokastrës!

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

Ditë pranvere në Pazarin karakteristik të Gjirokastrës! #ejadhetinegjirokaster #ngjyrateqytetittim... Read More → Ditë pranvere në Pazarin karakteristik të Gjirokastrës!

Në Konferencën Rajonale “Turizmi dhe ekoturizmi në rajonin tonë, arritje, sfida dhe perspektiva”

Turizmi|

Në Konferencën Rajonale “Turizmi dhe ekoturizmi në rajonin tonë, arritje, sfida dhe perspektiva”,... Read More → Në Konferencën Rajonale “Turizmi dhe ekoturizmi në rajonin tonë, arritje, sfida dhe perspektiva”

Bashkia Gjirokastër ka nisur vendosjen e sinjalistikës turistike me standarde bashkëkohore, në shërbim të zhvillimit të turizmit të qëndrueshëm.

Turizmi|

Bashkia Gjirokastër ka nisur vendosjen e sinjalistikës turistike me standarde bashkëkohore, në shërbim... Read More → Bashkia Gjirokastër ka nisur vendosjen e sinjalistikës turistike me standarde bashkëkohore, në shërbim të zhvillimit të turizmit të qëndrueshëm.

Mali i Çajupit dhe fshatrat e krahinës së Lunxhërisë, janë kthyer në një destinacion turistik të preferuar.

Turizmi|

Përgjatë stinës së dimrit mali i Çajupit dhe fshatrat e krahinës së Lunxhërisë, që ndodhen rrëzë... Read More → Mali i Çajupit dhe fshatrat e krahinës së Lunxhërisë, janë kthyer në një destinacion turistik të preferuar.

Muzeumet që funksionojnë në qytetin e Gjirokastrës edhe gjatë stinës së dimrit.

Turizmi|

Muzeumet që funksionojnë në qytetin e Gjirokastrës edhe gjatë stinës së dimrit, po mirëpresin... Read More → Muzeumet që funksionojnë në qytetin e Gjirokastrës edhe gjatë stinës së dimrit.

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO. Në këtë 15 vjetor, festojmë këtë... Read More → 15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Close Search Window