Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

Dita e Verës është simbol i gjallërimit të natyrës dhe jetës pas stinës së dimrit. Aktivitetet e shumta gjallëruan zonën muzeale dhe Parkun e Viroit. Qoftë e mbarë për të gjithë, kjo fillimpranvere !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window