Turizmi|

Përgjatë stinës së dimrit mali i Çajupit dhe fshatrat e krahinës së Lunxhërisë, që ndodhen rrëzë tij, janë kthyer në një destinacion turistik të preferuar.

Falë resurseve natyrore, vlerave të traditës dhe objekteve të trashëgimisë kulturore kjo zonë mirëpret vizitorë vendas dhe të huaj.

Bashkia Gjirokastër, nëpërmjet ofrimit të shërbimeve publike për komunitetin, po mbështet zhvillimin e turizmit të qëndrueshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window