Aktivitete, Aktualitet, Kulturë|

Në Antigone me rastin e Ditës së Diversitetit Kulturor për të shpalosur edhe njeherë vlerat e komuniteteve që jetojnë në të gjithë hapësirën e Bashkisë Gjirokastër, si dhe për të promovuar këtë qytet antik si një atraksion i çmueshëm për turizmin në Gjirokastër. Jo më kot ,këtu vijnë çdo vit mijëra turistë nga mbarë bota për të parë nga afër qytetin që lindi nga dashuria dhe u rrënua nga urrejtja. ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window