Aktivitete, Aktualitet|

Sport- shëndet e jetë.😍 Në aktivitetin për Javën Olimpike në Gjirokastër me nxënës të shkollave që garuan në disa disiplina të ndryshme dhe na dëshmuan sërish se sporti është po aq i rëndësishëm sa edhe edukimi për formimin e tyre në jetë.🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window