Aktivitete, Aktualitet|

Turizëm dhe sport në Gjirokastër😀 Faleminderit 12 ekipeve të Turit Çiklistik që përfshinë edhe qytetin e gurtë në hartën e tyre. Shumë suksese për të gjithë çiklistët🙏

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window