Aktivitete, Aktualitet|

Nxënësja e klasës së 6-të, Rihana Çelo. është një prej fituesve të krosit sportiv, pjesë e aktiviteteve që organizuam në Ditën pa Makina. Së bashku me fëmijët dhe të rinjtë sensibilizuam për mbrojtjen e mjedisit dhe një qytet të pastër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window