Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokaster

Uncategorized|

Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokaster Klikoni linkun me poshte.... Read More → Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokaster

STRUKTURA E PAGAVE

Uncategorized|

... Read More → STRUKTURA E PAGAVE

RREGULLORJA E ORGANIZIMIT DHE FUNKSIONIMIT TE ADMINISTRATËS

Uncategorized|

... Read More → RREGULLORJA E ORGANIZIMIT DHE FUNKSIONIMIT TE ADMINISTRATËS

Edhe Gjirokastra i bashkohet nismës për Ditën pa Makina

Aktivitete, Uncategorized|

Edhe Gjirokastra i bashkohet nismës për Ditën pa Makina Kursejmë energji, mbrojmë mjedisin qoftë dhe... Read More → Edhe Gjirokastra i bashkohet nismës për Ditën pa Makina

Kryebashkiaku Golemi : Gëzuar festën e Sulltan Novruzit !

Uncategorized|

Në këtë festë të Sulltan Novruzit, dita simbolike e ripërtëritjes së natyrës dhe jetës, uroj të... Read More → Kryebashkiaku Golemi : Gëzuar festën e Sulltan Novruzit !

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar 77-vjetorin e Çlirimit të Gjirokastrës !

Uncategorized|

18 Shtatori,Dita e Çlirimit të qytetit tonë, është simbolika e kontributit që edhe Gjirokastra dha në... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar 77-vjetorin e Çlirimit të Gjirokastrës !

Sensibilizojmë komunitetin për respektimin e masave të reja anti-Covid 19.

Uncategorized|

Sensibilizojmë komunitetin për respektimin e masave të reja anti-Covid 19. Frikë jo kujdes po !... Read More → Sensibilizojmë komunitetin për respektimin e masave të reja anti-Covid 19.

Respektimi i masave anti-Covid19 parandalon infektimet tek popullata !

Uncategorized|

Respektimi i masave anti-Covid19 parandalon infektimet tek popullata ! Sensibilizojmë komunitetin për... Read More → Respektimi i masave anti-Covid19 parandalon infektimet tek popullata !

Këndi Arkivor, i cili funksionon në mjediset e bibliotekës “Apostol Meksi”.

Uncategorized|

Këndi Arkivor, i cili funksionon në mjediset e bibliotekës “Apostol Meksi”, po tërheq interesimin në... Read More → Këndi Arkivor, i cili funksionon në mjediset e bibliotekës “Apostol Meksi”.

Mbledhja e Këshillit Bashkiak 29/01/2021.

Uncategorized|

Në mbledhjen e radhës të zhvilluar online, ditën e premte, datë 29.01.2021, Këshilli Bashkiak miratoi... Read More → Mbledhja e Këshillit Bashkiak 29/01/2021.

Close Search Window