Në Ditën Ndërkombëtare të Muzeve, kryebashkiaku Golemi vlerëson me “Certifikata Mirënjohje”ciceronet.

Aktualitet|

Në Ditën Ndërkombëtare të Muzeve, evidentuam punën dhe kontributin në vite të muzeumeve në... Read More → Në Ditën Ndërkombëtare të Muzeve, kryebashkiaku Golemi vlerëson me “Certifikata Mirënjohje”ciceronet.

Raportin e Monitorimit te Performances te vitit 2021 te Bashkise Gjirokaster

Aktualitet|

 ... Read More → Raportin e Monitorimit te Performances te vitit 2021 te Bashkise Gjirokaster

Kryebashkiaku Golemi uron gjithë besimtarët myslimanë. Gëzuar Fiter Barjamin.

Aktualitet|

Nga xhamia e Pazarit përcollëm urimin : Gëzuar Fiter Bajramin besimtarëve myslimanë ! Sjelltë kjo Ditë... Read More → Kryebashkiaku Golemi uron gjithë besimtarët myslimanë. Gëzuar Fiter Barjamin.

Dita pa Makina bëri bashkë fëmijë dhe të rinj, të cilët sensibilizuan për një mjedis të pastër.

Aktivitete, Aktualitet|

Nxënësja e klasës së 6-të, Rihana Çelo. është një prej fituesve të krosit sportiv, pjesë e... Read More → Dita pa Makina bëri bashkë fëmijë dhe të rinj, të cilët sensibilizuan për një mjedis të pastër.

Në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve. Vlerësim dhe mirënjohje për kontributin e njerëzve të punës.

Aktualitet|

Në 1 Maj, Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve vlerësojmë dhe respektojmë kontributin e njerëzve të... Read More → Në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve. Vlerësim dhe mirënjohje për kontributin e njerëzve të punës.

Gjirokastra këtë fundjavë,destinacioni i shumë turistëve

Aktualitet|

... Read More → Gjirokastra këtë fundjavë,destinacioni i shumë turistëve

Me ministren e Arsimit, Evis Kushi në kantierin e shkollës “Koto Hoxhi”

Aktualitet|

Me ministren e Arsimit, Evis Kushi në kantierin e shkollës “Koto Hoxhi”, më e madhje në qytet dhe që... Read More → Me ministren e Arsimit, Evis Kushi në kantierin e shkollës “Koto Hoxhi”

Gjatë ceremonisë së nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit mes Universitetit të Gjirokastrës dhe Universitetit të Janinës

Aktualitet|

E pranova me kënaqësi ftesën për të qenë në ceremoninë e nënshkrimit të një marrëveshje... Read More → Gjatë ceremonisë së nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit mes Universitetit të Gjirokastrës dhe Universitetit të Janinës

Një takim ndryshe me pianistin dhe kompozitorin e vogël grek, Stelios Kerasidis

Aktualitet|

Me Stelios Kerasidis, pianistin dhe kompozitorin e vogël grek, por plot talent dhe virtuozitet, që ka... Read More → Një takim ndryshe me pianistin dhe kompozitorin e vogël grek, Stelios Kerasidis

Me drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit Gledis Nano, në nderimin dhe kujtimin e katër dëshmorëve të Policisë së Shtetit të rënë në krye të detyrës

Aktualitet|

Nderuam kujtimin e katër dëshmorëve të Policisë së Shtetit, Sali Shehu, Altin Dauti, Zaçe Biraçaj dhe... Read More → Me drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit Gledis Nano, në nderimin dhe kujtimin e katër dëshmorëve të Policisë së Shtetit të rënë në krye të detyrës

Close Search Window