Aktualitet|

Me Stelios Kerasidis, pianistin dhe kompozitorin e vogël grek, por plot talent dhe virtuozitet, që ka zgjedhur Gjirokastrën për të regjistruar klipin e tij të radhës. E takova bashkë me tim bir për t’i uruar suksese në karrierën e madhe që ka përpara dhe për t’i shprehur gjithashtu mirënjohjen që shërben si model frymëzimi për fëmijë të tjerë në Greqi, Shqipëri e gjetkë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window