Aktualitet|

Në 1 Maj, Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve vlerësojmë dhe respektojmë kontributin e njerëzve të punës. Çdo ditë ata i gjen në shërbim të komunitetit për një qytet më të mirë, të bukur dhe mikpritës.
Faleminderit 🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window