Aktualitet|

Me ministren e Arsimit, Evis Kushi në kantierin e shkollës “Koto Hoxhi”, më e madhje në qytet dhe që brenda pak kohësh do të ketë klasa e kabinete me standardet më të mira. Punimet po ecin me ritmin e duhur dhe mezi pres që ta inagurojmë së bashku këtë shkollë. Do të investojmë gjithashtu edhe në rehabilitimin e palestrës. Çdo qindarkë e shpenzuar në arsim nuk është asnjëherë para e çuar dëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window