Aktualitet|

I dhamë sot lamtumirën e fundit aktorit të mirënjohur gjirokastrit Drini Hila. Ai ka një kontribut të veçantë në rrugëtimin në vite dhe arritjet artistike të teatrit “Zihni Sako”. Drini numëron me dhjetëra role të interpretuara me mjeshtëri dhe talent jo vetëm në teatër por të spikatura edhe në kinematografinë shqiptare. Ai do të kujtohet gjithmonë si familjar i mirë dhe qytetar i respektuar. Të qoftë dheu i lehtë Drini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window