Aktualitet|

Me miq të shtrenjtë të librit, diturisë e historisë kombëtare.
Prita me shumë kënaqësi historianin dhe shkrimtarin e shquar nga Prishtina Jusuf Buxhovi, botuesin nga Texsasi i SHBA Muhamet Tafili dhe botuesin e revistës kulturore – artistike ILLZ Rexhep Shahun. Një bashkëbisedim mbresëlënës në bibliotekën Apostol Meksi me shkrimtarin Buxhovi e më pas dhurimin e kolanës së zgjedhur të librave historikë Dardania, Kosova çertifikuar nga Instituti Amerikan i Historisë si dhe disa prej romaneve të autorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window