Aktualitet|

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar Krishtlindjen !
Për shumë vjet gëzuar Krishtlindjen !

Le të jetë kjo Ditë e Shenjtë, simbolika e dritës, shpresës, jetës dhe një të ardhmeje më të mirë për gjithë shqiptarët kudo që janë.

Zoti ju bekoftë !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window