Aktualitet|

Qindra vite të tjera shkrimtarit tonë të madh, mjeshtrit të fjalës dhe gjeniut të letrave shqipe, Ismail Kadare. Paç jetën e gjatë dhe plot me krijimtari po aq të jashtëzakonshme si ajo që i ke dhënë botës mbarë për vite me radhë.

Gëzuar ditëlindjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window