Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Seksion informues për projektin GREENPOINT-MOB

Kendi BE|

Bashkë me Ambasadorin e BE-së në Shqipëri, z.Luigi Soreca, prezantuam projektin GREENPOINT-MOB, në një... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Seksion informues për projektin GREENPOINT-MOB

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Së bashku me ambasadorin Soreca promovuam projektet e BE-së

Kendi BE|

Së bashku me ambasadorin Soreca lançuam nga Gjirokastra tri projektet që do të realizohen me... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Së bashku me ambasadorin Soreca promovuam projektet e BE-së

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Binjakëzim me bashkinë e Nardò (Itali)

Kendi BE|

Pas Maceratas një tjetër takim fantastik në Nardò, ku bashkë me homologun Giuseppe Mellone nënshkruam... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Binjakëzim me bashkinë e Nardò (Itali)

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Më shumë bashkëpunim me bashkinë e Maceratës

Kendi BE|

Një takim shumë i mirë me kryetarin e bashkisë së Maceratas (Itali), Sandro Parcaroli.Folëm për... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Më shumë bashkëpunim me bashkinë e Maceratës

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Intensifikojmë bashkëpunimin për projektet e BE-së

Kendi BE|

Po punojmë të hapim së shpejti në Gjirokastër Shtëpinë e Europës, një pikë e rëndësishme referimi... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Intensifikojmë bashkëpunimin për projektet e BE-së

Info Day dhe Seminar Day në kuadër të projektit HERBINNO, të programit Interreg-IPA CBC 2014-2020

Kendi BE|

Njësia e Koordinimit të Integrimit Evropian në Drejtorinë e Turizmit, Biznesit dhe Integrimit të... Read More → Info Day dhe Seminar Day në kuadër të projektit HERBINNO, të programit Interreg-IPA CBC 2014-2020

Close Search Window