Aktualitet|

Me kryetarin e komunës së Klinës, Kosovë, Zenun Elezaj dhe stafin e komunës në vizitën e radhës në qytetin e gurtë. Mes të tjerash bashkëbiseduam për forcimin e marrëdhënieve institucionale, nismat e përbashkëta për mbrojtjen e mjedisit,  zhvillimin e turizmit  dhe shkëmbimet në fushat e artit dhe trashëgimisë kulturore. Vazhdojmë bashkëpunimin me zonën e Klinës, duke qenë një urë e rëndësishme lidhje dhe komunikimi me vëllezërit tanë të Kosovës. 🇦🇱🇽🇰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window