Qe nga tetori i vitit 2018 Keshilli Bashkiak Gjirokaaster eshte ne parteritet me projektin “Bashki te Forta” Projekti “Bashki te Forta” financohet nga SDC organizata Zviceriane per zhvillim dhe bashkpunim. Per me shume klikoni linkun me poshte. https://bashkiteforta.al/

Comments are closed.

Close Search Window