Open Tender Procedure for External Expertise (ADRISEISMIC/EXT.EXPERTISE/2020/01) under (INTERREG ADRION PROGRAMME)

Shpallje|

The Municipality of Gjirokastra, as part of the project “New approaches for seismic improvement and... Read More → Open Tender Procedure for External Expertise (ADRISEISMIC/EXT.EXPERTISE/2020/01) under (INTERREG ADRION PROGRAMME)

“Projektimi dhe Supervizimi i Sistemit të Muzeve” 

Aktualitet|

Fondi Shqipetar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokaster, njoftojne se: Në kuadër të PZHIUT  ka perfunduar... Read More → “Projektimi dhe Supervizimi i Sistemit të Muzeve” 

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO. Në këtë 15 vjetor, festojmë këtë... Read More → 15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Me kryeministrin Rama, ministren Balluku dhe deputetet Kumbaro e Malo sot në Gjirokastër për të parë nga... Read More → Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Me një mysafir të veçantë dhe mik të shqiptarëve, ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca

Turizmi|

Me një mysafir të veçantë dhe mik të shqiptarëve, ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca, i cili kishte... Read More → Me një mysafir të veçantë dhe mik të shqiptarëve, ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca

Bashkia e Gjirokastrës përmirëson situatën dhe shqetësimet e evidentuara në sektorë të ndryshëm të territorit që administron.

Ndërhyrje|

Bashkia e Gjirokastrës përmirëson situatën dhe shqetësimet e evidentuara në sektorë të ndryshëm të... Read More → Bashkia e Gjirokastrës përmirëson situatën dhe shqetësimet e evidentuara në sektorë të ndryshëm të territorit që administron.

Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Kulturë, Ndërhyrje, Projekte|

Një lajm i mirë për Gjirokastrën 🤗 Brenda verës do të nisim punimet për rikonstruksionin e... Read More → Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Rreth 400 Ha tokë bujqësore të Lazaratit do të mund të vaditen pas ndërhyrjes në pastrimin e kanalit.

Bujqesi, Ndërhyrje|

Rreth 400 Ha tokë bujqësore të Lazaratit do të mund të vaditen pas ndërhyrjes që bëmë për pastrimin... Read More → Rreth 400 Ha tokë bujqësore të Lazaratit do të mund të vaditen pas ndërhyrjes në pastrimin e kanalit.

Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në ‘Dunavat’.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në... Read More → Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në ‘Dunavat’.

Bashkia Gjirokastër përmes Agjensisë së Shërbimeve Publike po tregon kujdesin maksimal në mirëmbajtjen e teritorit.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër përmes  Agjensisë së Shërbimeve Publike po tregon kujdesin maksimal në... Read More → Bashkia Gjirokastër përmes Agjensisë së Shërbimeve Publike po tregon kujdesin maksimal në mirëmbajtjen e teritorit.

Close Search Window