Prioritet i punës së Bashkisë Gjirokastër janë edhe investimet në rrjetin e ndriçimit publik, në lagje të ndryshme të qytetit.

Aktualitet|

Prioritet i punës së Bashkisë Gjirokastër janë edhe investimet në rrjetin e ndriçimit publik, në... Read More → Prioritet i punës së Bashkisë Gjirokastër janë edhe investimet në rrjetin e ndriçimit publik, në lagje të ndryshme të qytetit.

Kryetari i Bashkisë, Flamur Golemi pret Konsullin e Përgjithshëm të Greqisë në Gjirokastër, Dimitrios Sacharidis

Aktualitet|

Kryetari i Bashkisë, Flamur Golemi pret Konsullin e Përgjithshëm të Greqisë në Gjirokastër, Dimitrios... Read More → Kryetari i Bashkisë, Flamur Golemi pret Konsullin e Përgjithshëm të Greqisë në Gjirokastër, Dimitrios Sacharidis

Aktualitet|

Bashkia Gjirokastër ka në fokus zbatimin e masave parandaluese anti-Covid 19. Strukturat e bashkisë... Read More →

Me miqtë italianë Claudio Poliagno, drejtuesin e Zyrës së Rajonit të Puglias në Tiranë dhe Lino Manosperta.

Aktualitet|

Me miqtë italianë Claudio Poliagno, drejtuesin e Zyrës së Rajonit të Puglias në Tiranë dhe Lino... Read More → Me miqtë italianë Claudio Poliagno, drejtuesin e Zyrës së Rajonit të Puglias në Tiranë dhe Lino Manosperta.

Bashkia Gjirokastër po depoziton sasi kripe përgjatë rrugëve të brendshme në qytet.

Aktualitet, Uncategorized|

Bashkia Gjirokastër po depoziton sasi kripe përgjatë rrugëve të brendshme në qytet, duke shmangur... Read More → Bashkia Gjirokastër po depoziton sasi kripe përgjatë rrugëve të brendshme në qytet.

Sensibilizojmë qytetarët për vendosjen e maskës.

Aktualitet|

Sensibilizojmë qytetarët për vendosjen e maskës, duke nisur nga dita e sotme, në çdo ambjent jashtë... Read More → Sensibilizojmë qytetarët për vendosjen e maskës.

Materializojmë projektet e bashkëpunimit me Ambasadën Gjermane.

Aktivitete, Aktualitet|

Materializojmë projektet e bashkëpunimit me Ambasadën Gjermane, një ndër partnerët e rëndësishëm të... Read More → Materializojmë projektet e bashkëpunimit me Ambasadën Gjermane.

“Projektimi dhe Supervizimi i Sistemit të Muzeve” 

Aktualitet|

Fondi Shqipetar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokaster, njoftojne se: Në kuadër të PZHIUT  ka perfunduar... Read More → “Projektimi dhe Supervizimi i Sistemit të Muzeve” 

Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Me kryeministrin Rama, ministren Balluku dhe deputetet Kumbaro e Malo sot në Gjirokastër për të parë nga... Read More → Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në ‘Dunavat’.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në... Read More → Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në ‘Dunavat’.

Close Search Window