Pazari i Gjirokastrës do duket i magjishëm!

Aktualitet, Projekte|

Tashmë, pa asnjë dyshim, Pazari i Gjirokastrës duket i magjishëm! 🎇 Pas investimit për punimet... Read More → Pazari i Gjirokastrës do duket i magjishëm!

110 vjetori i lindjes së mjeshtrit të këngës polifonike gjirokastrite.

Kulturë|

👉6 maj 1910 – 6 maj 2020 110 vjetori i lindjes së mjeshtrit të këngës polifonike gjirokastrite.... Read More → 110 vjetori i lindjes së mjeshtrit të këngës polifonike gjirokastrite.

9 maj kremtohet “Dita e Europës”.

Aktualitet|

“Anthem of Europe” me buzëqeshjen dhe mesazhet e një grupi fëmijësh në Gjirokastër. Kjo... Read More → 9 maj kremtohet “Dita e Europës”.

T’i japim më tepër ngjyra qytetit me mbjelljet e luleve në disa hapësira.

Aktualitet|

Të mbjellësh pemë dhe sidomos lule, do të thotë të besosh tek e nesërmja. Sot më herët se vonë ne... Read More → T’i japim më tepër ngjyra qytetit me mbjelljet e luleve në disa hapësira.

Mbillen 150 fidanë (oleandër), dhuruar nga përfaqësuesit e pikës së karburantit ASR.

Aktualitet|

150 fidanë 🌱(oleandër), dhuruar nga përfaqësuesit e pikës së karburantit ASR, u mbollën në... Read More → Mbillen 150 fidanë (oleandër), dhuruar nga përfaqësuesit e pikës së karburantit ASR.

Nis pastrimi i kanalit kullues kryesor 2.5 km, fshati “Asim Zeneli”-Ura e Lumit.

Aktualitet|

👉Pas 30 vitesh harrese nis pastrimi i kanalit kullues kryesor 2.5 km, fshati “Asim Zeneli”-Ura... Read More → Nis pastrimi i kanalit kullues kryesor 2.5 km, fshati “Asim Zeneli”-Ura e Lumit.

Për shkak të ngricave të krijuara po hidhet një sasi e konsiderueshme kripe.

Aktualitet|

👉Jo vetëm në rrugët e qytetit të Gjirokastrës, por edhe në segmentet rurale të Njësive... Read More → Për shkak të ngricave të krijuara po hidhet një sasi e konsiderueshme kripe.

Close Search Window