Aktivitete|

Në 13-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi”, organizoi aktivitetin artistik të titulluar “Lule shkurti”.

Nëpërmjet interpretimit të pjesëve letrare dhe tingujve muzikorë, fëmijët e talentuar të QKF-së përcollën mbresat dhe emocionet, për këtë ngjarje të rëndësishme historike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window