Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, po rehabilitojnë dëmtimet e shkaktuara gjatë stinës së dimrit në infrastrukturën rrugore, në lagjet e ndryshme të qytetit.

Punonjësit e Sektorit të Mirëmbajtjes, në Drejtorinë e Shërbimeve Publike, kanë punuar për restaurimin e kalldrëmeve karakteristikë, rikonstruksionin e segmenteve rrugore dhe mureve mbajtës, duke evituar problematikat për qarkullimin e automjeteve. Ndërhyrje të tilla janë kryer në lagjet “Dunavat”, “ Varosh”, “Granicë”, etj.

Bashkia Gjirokastër çdo ditë në shërbim të komunitetit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window