Aktivitete|

QKF “Fato Berberi” organizoi aktivitetin e titulluar “Sa u tund jeta”, kushtuar disidentes Musine Kokalari.

Programi përfshinte një ekspozitë me portrete të saj si dhe interpretimin e pjesëve nga krijimtaria letrare dedikuar Gjirokastrës.

Një element i veçantë ishte interpretimi nga talentet e vegjël, i valleve tradicionale të dasmës gjirokastrite, bazuar në përshkrimin që i bën Musineja në botimet e saj.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window