Ndërhyrje|

Kryebashkiaku Flamur Golemi : Bashkëpunim me komunitetin për emergjencat e motit

Na pret një javë e ftohtë me temperatura të pazakonta. Kemi nisur me hedhjen e kripës kudo ku ka nevojë, për të lehtësuar lëvizjen e automjeteve dhe këmbësorëve. Pavarësisht përkushtimit tonë duhet edhe bashkëpunimi juaj në këtë situatë emergjente. Evitoni lëvizjet e panevojshme jashtë banese dhe tregoni kujdes maksimal në pikat problematike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window