Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Politikat vendore në shërbim  të zhvillimit të qëndrueshëm të Gjirokastrës

Aktivitete|

Në forumin e organizuar nga Universiteti “Eqrem Çabej” në bashkëpunim me dy universitete italiane dhe... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Politikat vendore në shërbim  të zhvillimit të qëndrueshëm të Gjirokastrës

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Pastë këmbën e mbarë fëmija i parë për 2022

Aktivitete|

Ju prezantoj me Harin, këtë ëngjëll të porsalindur që është fëmija i parë për vitin 2022 në... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Pastë këmbën e mbarë fëmija i parë për 2022

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar festat për Shtëpinë e të Moshuarve !

Aktivitete|

Është simbolikë e bukur, urimi i festave të fundvitit për banorët e Shtëpisë së të Moshuarve, së... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Gëzuar festat për Shtëpinë e të Moshuarve !

Programi artistik i Qendrës Kulturore të Fëmijëve ” Fato Berberi ”  gjallëroi zonën historike të qytetit

Aktivitete|

Programi artistik i Qendrës Kulturore të Fëmijëve ” Fato Berberi ”  gjallëroi zonën... Read More → Programi artistik i Qendrës Kulturore të Fëmijëve ” Fato Berberi ”  gjallëroi zonën historike të qytetit

Bashkia dhe Këshilli Bashkiak i Gjirokastrës organizuan aktivitetin, për akordimin e titullit  “Qytetar Nderi”

Aktivitete|

Bashkia dhe Këshilli Bashkiak i Gjirokastrës organizuan aktivitetin, për akordimin e titullit  “Qytetar... Read More → Bashkia dhe Këshilli Bashkiak i Gjirokastrës organizuan aktivitetin, për akordimin e titullit  “Qytetar Nderi”

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Investojmë për arsimin dhe promovojmë gjimnazistët ekselentë

Aktivitete|

Nxënësit ekselentë janë krenaria e familjeve të tyre dhe e Gjirokastrës sigurisht. Janë gjithashtu... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Investojmë për arsimin dhe promovojmë gjimnazistët ekselentë

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Promovojmë nxënësit ekselentë duke mbështetur brezat e ardhshëm të profesionistëve

Aktivitete|

Më të mirët gjithmonë vlerësohen dhe shpërblehen.Vlerësimin e nxënësve ekselentë për fundvitin e... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Promovojmë nxënësit ekselentë duke mbështetur brezat e ardhshëm të profesionistëve

Kryebashkiaku Golemi : Promovojmë talentet e reja dhe investojmë për kulturën dhe artin

Aktivitete|

Vlerësuam disa prej talenteve të reja në pikturë, pjesëmarrës në konkursin “Kartolina e... Read More → Kryebashkiaku Golemi : Promovojmë talentet e reja dhe investojmë për kulturën dhe artin

Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor mbollën në Parkun Natyror të Viroit 150 fidanë, pemë dekorative

Aktivitete|

Në kuadër të muajit të pyllëzimit, Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të... Read More → Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor mbollën në Parkun Natyror të Viroit 150 fidanë, pemë dekorative

“Bëje botën portokalli !”

Aktivitete|

Me mesazhin “Bëje botën portokalli !” bashkia ka vazhduar programin e aktiviteteve në “16 Ditët e... Read More → “Bëje botën portokalli !”

Close Search Window