Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Qeveria japoneze mbështetje për një mjedis të pastër

Projekte|

Një makinë teknologjike me standarde të larta i shtohet flotës së automjeteve për pastrimin e mbetjeve... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Qeveria japoneze mbështetje për një mjedis të pastër

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Nënshkruam marrëveshjen për zbatimin e “Planit lokal të integrimit rom”

Projekte|

Baxtalo  o 5  Novèmbro, Maśkarthemutno Dive  Rromane Ćhibjake! Urime 5 Nëntorin, Ditën... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Nënshkruam marrëveshjen për zbatimin e “Planit lokal të integrimit rom”

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Banka Botërore financime për investimet në Gjirokastër

Projekte|

Me Drejtorin Ekzekutiv të Bankës Botërore për Shqipërinë Matteo Bugamelli,me përfaqësuesin në... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Banka Botërore financime për investimet në Gjirokastër

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Çelim zyrat “One stop shop” në njësitë administrative

Projekte|

One-Stop-Shop i ri në njësinë admistrative Lunxhëri sjell shërbimet bashkiake edhe më afër banorëve.... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Çelim zyrat “One stop shop” në njësitë administrative

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Qytetarët akses për shërbimet online

Projekte|

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Qytetarët akses për shërbimet online Punojmë për të rritur... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Qytetarët akses për shërbimet online

Në kuadër të PZHIUT ka përfunduar faza e projekt-zbatimit.

Projekte|

Në kuadër të PZHIUT ka përfunduar faza e projekt-zbatimit në përputhje me kontratën e projektimit... Read More → Në kuadër të PZHIUT ka përfunduar faza e projekt-zbatimit.

Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Kulturë, Ndërhyrje, Projekte|

Një lajm i mirë për Gjirokastrën 🤗 Brenda verës do të nisim punimet për rikonstruksionin e... Read More → Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Konsultim publik për Planin e Detajuar Vendor (PDV) për njësitë strukturore Z.E.1.1., Z.E.1.2 dhe Z.E.2.2

Projekte|

⭕Bashkia Gjirokastër organizon në datë 21.05.2020, ora 11:00 në ambientet e jashtëme të “Hotel... Read More → Konsultim publik për Planin e Detajuar Vendor (PDV) për njësitë strukturore Z.E.1.1., Z.E.1.2 dhe Z.E.2.2

Pazari i Gjirokastrës do duket i magjishëm!

Aktualitet, Projekte|

Tashmë, pa asnjë dyshim, Pazari i Gjirokastrës duket i magjishëm! 🎇 Pas investimit për punimet... Read More → Pazari i Gjirokastrës do duket i magjishëm!

Close Search Window