Projekte|

Në kuadër të PZHIUT ka përfunduar faza e projekt-zbatimit në përputhje me kontratën e projektimit “Identifikimi dhe hartimi i masave paraprake për zgjidhjen e shqetësimeve urgjente për sigurinë dhe parandalimin humbjes së strukturave të trashëgimise në Kalanë e Gjirokastrës”  nga Konsulenca CHwB – Cultural Heritage without Borders, Albania dhe PROSKENE – Conservation and Cultural Heritage, Spanjë.

Për të prezantuar dhe informuar mbi rezualtatet e arritura deri më tani të kësaj konsulence në kuadër të Konsultimeve me Publikun, Fondi Shqiptar i Zhvillimit organizoi një takim dedikuar autoriteteve qëndrore, lokale dhe grupeve të interesit.

Takimi u realizua në respektim të masave anti-COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window