Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, janë në terren për të evituar problematikat e krijuara nga moti me temperatura të ulëta.

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, janë në terren për të evituar problematikat e krijuara nga moti me... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, janë në terren për të evituar problematikat e krijuara nga moti me temperatura të ulëta.

Kryebashkiaku Flamur Golemi : Bashkëpunim me komunitetin për emergjencat e motit

Ndërhyrje|

Kryebashkiaku Flamur Golemi : Bashkëpunim me komunitetin për emergjencat e motit Na pret një javë e... Read More → Kryebashkiaku Flamur Golemi : Bashkëpunim me komunitetin për emergjencat e motit

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, kanë ndërhyrë për evitimin e rrëshqitjeve të tokës dhe problematikave që shkakton erozioni.

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, përgjatë stinës së dimrit, kanë ndërhyrë për evitimin e... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, kanë ndërhyrë për evitimin e rrëshqitjeve të tokës dhe problematikave që shkakton erozioni.

Mirëmbajtja e kolektorëve të ujërave të bardha, po eviton përmbytjet gjatë stinës së dimrit, në disa pjesë të qytetit të Gjirokastrës.

Ndërhyrje|

Mirëmbajtja e kolektorëve të ujërave të bardha, po eviton përmbytjet gjatë stinës së dimrit, në... Read More → Mirëmbajtja e kolektorëve të ujërave të bardha, po eviton përmbytjet gjatë stinës së dimrit, në disa pjesë të qytetit të Gjirokastrës.

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër vazhdojnë punën në shërbim të komunitetit në qytet dhe zonat rurale. 

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër vazhdojnë punën në shërbim të komunitetit në qytet dhe zonat... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër vazhdojnë punën në shërbim të komunitetit në qytet dhe zonat rurale. 

Bashkia Gjirokastër po ndërhyn  për të evituar problematikat e shkaktuara nga moti i keq.

Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër po ndërhyn  për të evituar problematikat e shkaktuara nga moti i keq. Puna e... Read More → Bashkia Gjirokastër po ndërhyn  për të evituar problematikat e shkaktuara nga moti i keq.

Përfundon investimi për sistemimin e ujrave të bardha, në zonën përreth Pallatit të Sportit.

Ndërhyrje|

Përfundimi i investimit për sistemimin e ujrave të bardha, në zonën përreth Pallatit të Sportit, do... Read More → Përfundon investimi për sistemimin e ujrave të bardha, në zonën përreth Pallatit të Sportit.

Rehabilitimi i mureve mbajtës, përgjatë rrugëve të brendshme në lagjet “Dunavat”, “Palorto” dhe “Cfakë”.

Ndërhyrje|

Investojmë për shmangien e problematikave të erozionit, gjatë stinës së dimrit. Rehabilitimi i mureve... Read More → Rehabilitimi i mureve mbajtës, përgjatë rrugëve të brendshme në lagjet “Dunavat”, “Palorto” dhe “Cfakë”.

Strukturat e emergjencave civile në Bashkinë Gjirokastër, janë në gatishmëri për të ndërhyrë në mbështetje të komunitetit…

Ndërhyrje|

Strukturat e emergjencave civile në Bashkinë Gjirokastër, janë në gatishmëri për të ndërhyrë në... Read More → Strukturat e emergjencave civile në Bashkinë Gjirokastër, janë në gatishmëri për të ndërhyrë në mbështetje të komunitetit…

Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Me kryeministrin Rama, ministren Balluku dhe deputetet Kumbaro e Malo sot në Gjirokastër për të parë nga... Read More → Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Close Search Window