“Bukinistët”, edicioni i I-rë, në Gjirokastër.

Aktivitete|

Bashkia Gjirokastër më shumë aktivitete, për gjallërimin e qytetit të gurtë. “Bukinistët”,... Read More → “Bukinistët”, edicioni i I-rë, në Gjirokastër.

Talentet e reja të aktrimit në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Fato Berberi”, po shfaqin për fëmijët e kopshteve “Gabimet e veshkaushit” të autorit Odhise Grillo.

Aktivitete, Kulturë|

Talentet e reja të aktrimit në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Fato Berberi”, po shfaqin për... Read More → Talentet e reja të aktrimit në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Fato Berberi”, po shfaqin për fëmijët e kopshteve “Gabimet e veshkaushit” të autorit Odhise Grillo.

Kryebashkiaku Golemi : Nisma të përbashkëta me UNICEF për mbrojtjen dhe mirëqenien e fëmijëve

Aktivitete|

Kryebashkiaku Golemi : Nisma të përbashkëta me UNICEF për mbrojtjen dhe mirëqenien e fëmijëve... Read More → Kryebashkiaku Golemi : Nisma të përbashkëta me UNICEF për mbrojtjen dhe mirëqenien e fëmijëve

Në 13-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi”, organizoi aktivitetin artistik të titulluar “Lule shkurti”.

Aktivitete|

Në 13-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi”,... Read More → Në 13-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi”, organizoi aktivitetin artistik të titulluar “Lule shkurti”.

QKF “Fato Berberi” organizoi aktivitetin e titulluar “Sa u tund jeta”, kushtuar disidentes Musine Kokalari.

Aktivitete|

QKF “Fato Berberi” organizoi aktivitetin e titulluar “Sa u tund jeta”, kushtuar disidentes Musine... Read More → QKF “Fato Berberi” organizoi aktivitetin e titulluar “Sa u tund jeta”, kushtuar disidentes Musine Kokalari.

Viti 2021 është shpallur “ Viti Kadare”.

Aktivitete|

Ndërsa viti 2021 është shpallur “ Viti Kadare”, Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi “ ka... Read More → Viti 2021 është shpallur “ Viti Kadare”.

“RETRO N’SOKAK” sërish një fundjavë ndryshe në Gjirokastër!

Aktivitete, Kulturë|

“RETRO N’SOKAK” sërish një fundjavë ndryshe në Gjirokastër! Ekspozimi i automjeteve historike... Read More → “RETRO N’SOKAK” sërish një fundjavë ndryshe në Gjirokastër!

Sërish kjo fundjavë na gjeti me zhurmë dhe alegri.

Aktivitete|

Sërish kjo fundjavë na gjeti me zhurmë dhe alegri. Me Open Cinema por edhe ekspozitë nga frymëzimet... Read More → Sërish kjo fundjavë na gjeti me zhurmë dhe alegri.

Materializojmë projektet e bashkëpunimit me Ambasadën Gjermane.

Aktivitete, Aktualitet|

Materializojmë projektet e bashkëpunimit me Ambasadën Gjermane, një ndër partnerët e rëndësishëm të... Read More → Materializojmë projektet e bashkëpunimit me Ambasadën Gjermane.

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO. Në këtë 15 vjetor, festojmë këtë... Read More → 15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Close Search Window