Aktivitete|

Sërish kjo fundjavë na gjeti me zhurmë dhe alegri.
Me Open Cinema por edhe ekspozitë nga frymëzimet gjeniale të fëmijëve.
Në mbrëmje “Rruga e Zejtarëve”, perçoi tingujt që i njohim dhe i duam të gjithë.
Por para se të ikje nuk mund ta humbisje një fluturim mbi qytetin me Kështjellën magjike.
Nuk tha askush që mbaruam!
Mblidhi energjitë, fundjavën tjetër eja të përjetosh eksperiencën gjirokastrite edhe ti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window