Aktivitete|

Ndërsa viti 2021 është shpallur “ Viti Kadare”, Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi “ ka çelur siparin e organizimit të një programi të larmishëm aktivitetesh artistike. Në mjediset e muzeut “Shtëpia Kadare”, fëmijët e talentuar të rretheve të QKF-së, lexuan dhe interpretuan pjesë nga krijimtaria e gjeniut të letërsisë shqipe.

Përgjatë këtij aktiviteti të parë, u prezantuan botime që mbajnë firmën krijuese të tij, ndërsa piktorët e vegjël çelën edhe një ekspozitë me punime kushtuar shkrimtarit Ismail Kadare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window