Aktivitete, Kulturë|

“RETRO N’SOKAK” sërish një fundjavë ndryshe në Gjirokastër!
Ekspozimi i automjeteve historike përgjatë rrugëve të kalldrëmta, eventet e organizuara, performancat artistike në skenat e improvizuara në zonën muzeale u shoqëruan me interesimin e banorëve dhe turistëve, duke sjellë gjallëri në Gjirokastër.
Më shumë organizime fundjavat e ardhshme !
Eja edhe ti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window