Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Digjitalizimi i kinemasë rikthen filmat dhe spektatorët e munguar prej  vitesh

Kulturë|

Me përfundimin e digjitalizimit të kinemasë së qytetit të Gjirokastrës, rikthejmë në mjediset e saj... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Digjitalizimi i kinemasë rikthen filmat dhe spektatorët e munguar prej  vitesh

Në kuadër të projektit ICMP-AIDSSH

Kulturë|

Në kuadër të projektit ICMP-AIDSSH “Rritja e ndërgjegjësimit të publikut për drejtësinë tranzitore... Read More → Në kuadër të projektit ICMP-AIDSSH

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Evente që afrojnë dy popujt dhe zgjojnë interesin e turistëve

Kulturë|

Gjirokastra mirëpriti një ekspozitë me foto të rralla të Dropullit ndër vite. Një koleksion i... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Evente që afrojnë dy popujt dhe zgjojnë interesin e turistëve

Talentet e reja të aktrimit në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Fato Berberi”, po shfaqin për fëmijët e kopshteve “Gabimet e veshkaushit” të autorit Odhise Grillo.

Aktivitete, Kulturë|

Talentet e reja të aktrimit në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Fato Berberi”, po shfaqin për... Read More → Talentet e reja të aktrimit në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Fato Berberi”, po shfaqin për fëmijët e kopshteve “Gabimet e veshkaushit” të autorit Odhise Grillo.

Urimi i Kryetarit të Bashkisë, Flamur Golemi, në 85-vjetorin e lindjes së shkrimtarit Ismail Kadare.

Kulturë|

Urimi i Kryetarit të Bashkisë, Flamur Golemi, në 85-vjetorin e lindjes së shkrimtarit Ismail Kadare. Sot... Read More → Urimi i Kryetarit të Bashkisë, Flamur Golemi, në 85-vjetorin e lindjes së shkrimtarit Ismail Kadare.

“RETRO N’SOKAK” sërish një fundjavë ndryshe në Gjirokastër!

Aktivitete, Kulturë|

“RETRO N’SOKAK” sërish një fundjavë ndryshe në Gjirokastër! Ekspozimi i automjeteve historike... Read More → “RETRO N’SOKAK” sërish një fundjavë ndryshe në Gjirokastër!

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO. Në këtë 15 vjetor, festojmë këtë... Read More → 15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Kulturë, Ndërhyrje, Projekte|

Një lajm i mirë për Gjirokastrën 🤗 Brenda verës do të nisim punimet për rikonstruksionin e... Read More → Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

110 vjetori i lindjes së mjeshtrit të këngës polifonike gjirokastrite.

Kulturë|

👉6 maj 1910 – 6 maj 2020 110 vjetori i lindjes së mjeshtrit të këngës polifonike gjirokastrite.... Read More → 110 vjetori i lindjes së mjeshtrit të këngës polifonike gjirokastrite.

Close Search Window