Në kuadër të Festave të Nëntorit, Bashkia Gjirokastër ka përgatitur një program të larmishëm aktivitetesh

Aktivitete|

Në kuadër të Festave të Nëntorit, Bashkia Gjirokastër ka përgatitur një program të larmishëm... Read More → Në kuadër të Festave të Nëntorit, Bashkia Gjirokastër ka përgatitur një program të larmishëm aktivitetesh

Të rinjtë, në qytetin e Gjirokastrës, janë bërë pjesë e Planit Kombëtar të Pastrimit

Aktivitete|

Të rinjtë, në qytetin e Gjirokastrës, janë bërë pjesë e Planit Kombëtar të Pastrimit.... Read More → Të rinjtë, në qytetin e Gjirokastrës, janë bërë pjesë e Planit Kombëtar të Pastrimit

Bashkia Gjirokastër vazhdon të promovojë dhe mbështetë nxënësit me rezultate të larta në procesin mësimor.

Aktivitete|

Bashkia Gjirokastër vazhdon të promovojë dhe mbështetë nxënësit me rezultate të larta në procesin... Read More → Bashkia Gjirokastër vazhdon të promovojë dhe mbështetë nxënësit me rezultate të larta në procesin mësimor.

Promovohet trilogjia letrare e autorit Fate Velaj

Aktivitete|

Bashkia Gjirokastër ka organizuar promovimin e tre librave të autorit të mirënjohur, Fate Velaj. Romanet... Read More → Promovohet trilogjia letrare e autorit Fate Velaj

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : I paharruar miku ynë Bashkim Fino !

Aktivitete|

Përkujtuam në një aktivitet homazh mikun tonë të përbashkët Bashkim Fino. Me cilësitë njerëzore ai... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : I paharruar miku ynë Bashkim Fino !

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vazhdojmë bashkëpunimin me palën italiane për trashëgiminë kulturore dhe turizmin

Aktivitete|

Gjirokastra tashmë promovon vlerat e traditës në kulinari por shërben edhe si qendër për degustimin e... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vazhdojmë bashkëpunimin me palën italiane për trashëgiminë kulturore dhe turizmin

Bashkia Gjirokastër një ndër prioritetet e saj ka përkujdesjen dhe shërbimet e integruara për moshën e tretë.

Aktivitete|

Bashkia Gjirokastër një ndër prioritetet e saj ka përkujdesjen dhe shërbimet e integruara për moshën e... Read More → Bashkia Gjirokastër një ndër prioritetet e saj ka përkujdesjen dhe shërbimet e integruara për moshën e tretë.

Përgjatë muajit tetor, Bashkia Gjirokastër po organizon një program aktivitetesh.

Aktivitete|

Përgjatë muajit tetor, Bashkia Gjirokastër po organizon një program aktivitetesh, të cilat kanë në... Read More → Përgjatë muajit tetor, Bashkia Gjirokastër po organizon një program aktivitetesh.

Mbrëmje poetike në 90-vjetorin e lindjes së Dritëro Agollit

Aktivitete|

Fundjavat kulturore vazhdojnë të gjallërojnë qytetin e Gjirokastrës. Mbrëmja poetike “…Midis…”,... Read More → Mbrëmje poetike në 90-vjetorin e lindjes së Dritëro Agollit

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vlerësim për kontributin e të rinjve në restaurimin e vlerave arkitektonike të qytetit.

Aktivitete|

Vlerësova punën e bërë nga 26 studentët e arkitekturës, të cilët po japin një kontribut të... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vlerësim për kontributin e të rinjve në restaurimin e vlerave arkitektonike të qytetit.

Close Search Window