Aktivitete|

Në ekspozitën e piktorit gjirokastrit Gazmend Koçollari, i cili sjell përmes krijimeve të tij magjinë e vendlindjes në të gjitha stinët dhe nga çdo kënd i mundshëm. Vepra plot ngjyra e motive të forta që shprehin jo vetëm mjeshtërinë e tij, por edhe dashurinë për Gjirokastrën. Ju ftoj të vizitoni ekspozitën dhe të shihni vetë punimet që s’i përshkruan dot me fjalë sado që të mundohesh. Mbarë e mirë Gazmend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window